Wie we zijn

“IK ZING, DUS IK LEEF.”

Meteen het motto van het kamerkoor Quadrofolia.

Wie zingt, die leeft intenser.

Zingen vergt concentratie. Je zintuigen staan op scherp. Je kijkt en ziet een hand. Je luistert en hoort een klank. Je snuift de lucht en voelt je bloed wat sneller stromen. Je opent je mond en … zingt.

Wie zingt, die leeft gezonder.

Zingen is zen. Anderhalf uur per week volstaat om heerlijk te ontspannen. Je komt op adem. Stress verdwijnt bij elke toon en je kijkt als herboren en vol nieuwe energie uit naar de volgende dag. Zingen is dus zalig. En het lucht op. Er zijn er zelfs die beweren dat zingen je immuunsysteem versterkt. Mooi meegenomen, toch?

Wie zingt, die leeft rijker.

Zingen verlegt grenzen. Je maakt kennis met een rijke muziekcultuur. Van madrigaal tot musical, van Vlaams tot Afrikaans, profaan en religieus, a capella of met djèmbé. Wij houden nu eenmaal van muzikale avonturen. Met Ishtar langs de 7 wereldzeeën, met Respiro op een oude dansvloer, of onlangs nog met Marie-Noelle Damien in dromenland.

Wie zingt, die leeft socialer.

Zingen, dat doen we samen. Elke week op maandagavond in het OC. De Vonke (Heule). En dat smeedt banden. Op gezette tijden vieren we feest en trekken we eropuit. Want een Quadrofoliaan houdt van gezelschap, goed en fijn.

Kortom, wie zingt, die leeft langer. Aarzel dus niet en bel: 0495 89 33 90 (Bart Lesage – dirigent). Of kom gewoon langs. Dat praat een stuk makkelijker. En kun je meteen meezingen.